Oppstart og oppmøte

Barneklatringen starter kl 18:00, hvis ikke annet er avtalt. Vi oppfordrer alle til å møte i god tid, slik at vi kan starte til oppgitt tid.

Vi bruker peisestua som møte- og samlingssted. Foreldre som vil vente hos oss mens klatringen pågår, er velkommen til å sitte i peisestua. Med unntak av første og siste kveld ønsker vi at foreldre ikke er med inn i klatresenteret.

Utstyr og påkledning

Alt nødvendig klatreutstyr låner dere hos oss, det er inkludert i prisen. Barna bør være kledd i klær for aktivitet innendørs, feks t-skjorte og treningsbukse. Ta gjerne med en drikkeflaske.

Sikkerhet

Tyrili Klatring er ansvarlig for sikkerheten til alle som deltar på grupper i vår regi. Vi ønsker likevel at foresatte er kjent med våre sikkerhetsregler

Betaling

Deltageravgiften bes betalt i butikken hos oss den første kvelden. Vi har dessverre ikke mulighet til å fakturere privatpersoner.

Avbestilling

En eventuell avbestilling sendes oss på e-post så snart som mulig, og minimum 2 dager før oppstart. Husk at det kan være noen andre som ønsker å overta plassen.

Kontakt oss gjerne på e-post post@tyriliklatring.no eller telefon 47 47 40 03 hvis du lurer på noe!