Innhold

Dette er et uformelt og enkelt tilbud uten et fast innhold. Vi prøver så godt vi kan å tilpasse oss til deltagerne fra gang til gang. Det viktigste er å legge til rette for gode opplevelser i klatresenteret, på et nivå der deltagerne kan trives. 

Det er ikke et kurs, og det er ingen krav til forkunnskaper. Har du topptaukort eller brattkort allerede, er det fint. Har du ikke, er ikke det noe problem. Vi stiller hver gang med noen som kan sikre. I tillegg bidrar vi ved behov med veiledning på bruk av selvsikrere, og forklarer hvordan vi finner frem på buldreveggen.

Det blir lite fokus på prestasjon, men gode muligheter for mestring. Vi klatrer sammen og deler alle på den kunnskapen vi har - slik man alltid gjør i klatring. 

Målgruppe

Dette er for deg som kanskje aldri har klatret, men har veldig lyst til å prøve. Det er også for dere som har klatret litt og gjerne vil klatre mer. Har du klatret mye og har lyst til å klatre med oss, er du hjertelig velkommen! (Men som du skjønner, fokuserer vi mye på å legge til rette for at de ferskeste klatrerne skal trives.)

Generelt for jenter i aldersgruppen 16-90.

Tidspunkt

Tirsdager kl 17:00-19:00. Hvis du ikke rekker å komme til kl 17:00, kom når det passer. Og har du lyst til å klatre på egenhånd etter kl 19:00, er det selvfølgelig helt i orden.

Tirsdag 26. april er hovedrommet stengt for rutesetteing, da blir det ikke jenteklatring.

Pris

Vanlig pris for inngang og leie av utstyr. Det koster ikke noe ekstra å være med på fellesklatring.

Påmelding

Ingen påmelding, ingen binding. Bare møt opp på tirsdag. 

Sikkerhet

Alle kunder må gjøre seg kjent med sikkerhetsregler og undertegne ansvarserklæring.